Fri frakt vid 500:- / Snabb leverans / Fri retur

Frakt

Vi erbjuder alltid våra kunder fri frakt på ordrar över 500kr. I dagsläget använder vi DB Schenker som fraktbolag för alla våra sändningar.

Vår beräknade leveranstid ligger mellan 1-5 arbetsdagar, men är beroende på hur högt tryck vi har med beställningar.


Bytesrätt

Om du vill byta storlek på en av våra produkter är det viktigt att du meddelar oss om vilken storlek du vill byta till. Hör av dig till info@astungt.se.

När du fått godkänt av oss att du kan byta din produkt kommer vi skicka ut en returfraktsedel till dig via din mail.

 

Inom ett par dagar efter din produkt kommit in till oss och har hanterats av lagret, är du redo att rocka loss med din nya storlek!


Reklamation

Vid eventuella fel/defekter ska du alltid vid reklamation ange namn, adress, e-post, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om vi inte kan åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig självklart för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning.

Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.seÅngerrätt

Vid ånger måste du meddela oss snarast. Det gör du genom att skicka ett mail till info@astungt.se. Ditt namn, adress, e-post, ordernummer och vilka varor ångern gäller ska tydligt framgå.

 

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

 

Du står för skicket på produkterna vid retur. Produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning. Om din produkt är använd och/-eller skadad förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde.


Har du fler frågor är du mer än välkommen att höra av dig till oss på info@astungt.se eller via chatten som är tillgänglig mellan 17-22