Vilka är Astungt?

Vi är ensamma i Sverige med bältet som lämpar sig perfekt för både marklyften och knäböjen utan onödigt skav och tryck på revbenen. Tack vare materialvalet och vår unika design kan du känna dig trygg med att bältet är både bekvämt, snyggt och hållbart.

Utöver vårt legendariska lyftarbälte säljer vi även annan styrketräningsutrustning med fokus på innovativa lösningar som ska förenkla och säkerställa högsta möjliga komfort och trygghet för dig som lyftare.

Som litet företag ägs vi inte av någon större aktör, vilket gör att vårt behov av att lyssna på våra kunder är av största vikt för oss. Lämna därför gärna en recension efter du prövat produkterna på vår produktsida eller på Trustpilot. 

Vision

Vår vision är att bli störst i Sverige på träningsutrustning inom styrketräning.

Mission

Vår mission är att alla inom styrketräning ska äga eller känna till vårt varumärke, samt vad vi står för.


 

Våra ledord:

Kvalité

Vi lägger alltid stort fokus på slitstarkt och hållbart material. Vi strävar alltid efter god kvalité på alla våra produkter!

Passion

Våra produkter är alltid designade av styrketränare, för styrketränare och lämpar sig både för den nyfrälste som för den mer erfarne.

Säkerhet

Din säkerhet är av stor vikt för oss och vilket är varför vi aldrig snålar på materialet och alltid tillhandahåller högsta möjliga kvalitét oavsett styrketräningsutrustning.Org-nummer: 559121-9539

Adress: BERGSLAGSRESAN 69, 757 55, Uppsala